Over ons

DE WESTEREEN 1-4-2011

Per 1 april is Landman Automaterialen in De Westereen overgenomen door Robert Visser uit De Westereen. Met de overname zal het bedrijf vanaf heden de nieuwe naam krijgen: Auto- en motormaterialen Landman.

De kersverse eigenaar Robert Visser is momenteel druk bezig om het assortiment van het bedrijf flink uit te breiden. Naast de gebruikelijke producten zijn er vanaf heden bijvoorbeeld ook velgen en banden te krijgen. Ook worden er vanaf nu motoronderdelen verkocht en is er een aanbod kwaliteitsaccu’s voor in de boot te verkrijgen in de winkel. Het motto van Visser is dan ook: “Alles te koop, behalve nee.”

Nieuw zal ook de website worden waaraan op dit moment nog hard gewerkt wordt. De website zal een webshop bevatten waar iedereen – ook ver buiten De Westereen – zijn automaterialen kan bestellen. Ook is de winkel vanaf heden ook op zaterdag geopend van 13.00 uur tot 15.00 uur zodat klanten ook in het weekend bij Auto- en motormaterialen Landman terecht kunnen.

De enthousiaste eigenaar wil de klanten verder laten weten dat alle technisch gerelateerde producten verkrijgbaar zijn in de winkel. En wanneer producten niet op voorraad zijn dan kunnen ze uiteraard besteld worden en eventueel thuis geleverd worden aangezien bezorging ook tot de nieuwe mogelijkheden behoort. “En mochten mensen nog vragen hebben dan zijn ze altijd welkom in de winkel of kunnen zel bellen” aldus Robert Visser.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider